Oduševljava prirodnim izgledom i sedom kosom; "Nikad se nisam osećala moćnije" FOTO

Holivudska glumica Endi Mekdauel uvek iznova oduševljava publiku prirodnim izgledom, ali i harizmom koja ostaje njen zaštitni znak i u sedmoj deceniji.

Ponedeljak, 03.10.2022.

14:24

Izvor: B92

Oduševljava prirodnim izgledom i sedom kosom;
Foto: Profimedia

Podeli:

Ona se zajedno sa koleginicama Evom Longorijom i Gemom Čan pojavila na reviji u okviru Nedelje mode u Parizu, koju je organizovao Loreal (L'Oreal). Tom prilikom obukla je haljinu sa šljokicama, a njena impresivna pojava na pisti sve je oduševila.

Podsetimo, glumica koja se proslavila filmovima "Četiri venčanja i sahrana" i "Zelena karta" pre nekoliko godina prestala je da farba kosu ne bi li u potpunosti naglasila svoj prirodni izgled.

"Volim sebe ovakvu kakva jesam. Osećam se zaista prijatno. I na mnogo načina moje lice je sada upečatljivije. Jednostavno osećam da mi to odgovara", objasnila je.

"Već neko vreme pričam da je vreme da napravim tu promenu, jer sam osećala da je to prikladno za moju ličnost i ono što jesam. Moji menadžeri su mi rekli da nije vreme. A ja sam im odgovorila: 'Mislim da grešite, biću moćnija ako prihvatim ovo što sam trenutno. Vreme je jer ću za dve godine imati 65. Ako to ne uradim sada, neću imati priliku da u kosi imam so i biber, a to sam oduvek želela'", pričala je pre nekoliko godina za Vog.

Ona je istakla i kako misli da sad izgleda mlađe jer izgleda prirodnije.

"Strahovala sam, ali nakon što sam konačno pustila sede, nikada se nisam osećala moćnije. Osećala sam se pošteno. Kao da se ne pretvaram."

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.