Šta se nalazi iza zatvorenih vrata? Emili Ratajkovski kao samohrana majka: "To mi najteže pada"

Iako bismo pretpostavili da život manekenke podrazumeva kič, glamur, raskošne zabave i lude provode do 6.00 ujutru, to nije uvek slučaj sa njenim životom. Emili Ratajkovski je u nedavnom intervjuu za britanski "Vogue" pričala o ulozi samohrane majke, ali i činjenici da život nije "crveni tepih".

Subota, 19.11.2022.

09:08

Autor: J.V.

Šta se nalazi iza zatvorenih vrata? Emili Ratajkovski kao samohrana majka:
Foto: Profimedia

Podeli:

Podsetimo, slavna manekenka je pre više od tri meseca podnela papire za razvod od biznismena Sebastijana Ber Meklerda sa kojim ima i 18-mesečnog sina Silvestera. Kako su tada pisali strani mediji, razlog kraha bračne zajednica bila je njegova prevara, što je i direktno potvrdio neimenovani izvor blizak Ratajkovskoj.

"Da, varao je. On je serijski varalica. To je odvratno", rekao je za E!News.

Danas, Emili sama podiže 18-mesečnog Sebastijana, a u intervjuu za pomenuti časopis je otkrila kako izgleda njena dnevna rutina.

"Naravno, on se budi rano ujutru, a sa njim se budim i ja", počela je manekenka, te dodala da nema dadilju da joj pomaže oko jutarnje rutine.

"Prva stvar koju radim je menjanje pelena, a zatim sledi priprema doručka za njega. Nakon toga, dolazim ja. Spremam sebi kafu i 'budljim' u njega dok jede".

Ona je, takođe, istakla da su joj to njsrećnija jutra sa svojim sinom, jer tih nekoliko sati može u potpunosti da mu se posveti pre nego što krene na posao.

"Kasnije dolazi dadilja, a ja moram da idem na posao. Tada se brzo oblačim i izlazim iz kuće. Priznajem, to mi najteže pada", rekla je Ratajkovski.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare