Ne trebaju vam kozmetički saloni, svoje obrve možete i kod kuće da sredite

Skupi kozmetički saloni vam mogu pomoći da za kratko vreme dobijete savršene obrve. Međutim, sledeći mesec ćete opet morati da plaćate čupanje i sređivanje pbrva, ato vam, u suštini nije potrebno - možete i same da ih sreditek od kuće.

Ponedeljak, 05.12.2022.

13:42

Autor: J.V.

Ne trebaju vam kozmetički saloni, svoje obrve možete i kod kuće da sredite
Foto: VP Photo Studio/Shutterstock

Podeli:

Šta bi trebalo da uradite, proces je lak

Prvo bi trebalo da se udaljite od ogledala i da pogledate celo lice. Tako ćete jasno videti šta je poraslo, odnosno, višak dlačica koje "štrče" iz vašeg regularnog kalupa obrva. Nikako ne koristite drugu stranu ogledala, onu koja dodatno uvećava predmete.

Dlačice koje su "spremne" za čupanje će uz samo jedan potez biti izvađene, dok druge, koje ne možete tako lako da počupate bi trebalo da ostavite još dan-dva.

Ne bi bilo loše i da ih počupate nakon kupanja, jer će se zbog pare i tople vode pore otvoriti, pa će vam celi proces biti dodatno olakšan.

Počupajte samo dlačice koje ne odgovaraju vašem obliku obrva, a nakon toga, uzmite makazice za obrve i ošišajte dlačice sa gornje strane, odnosno, one koje su porasle.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare