Muškarac priznao: "Seks je za moju suprugu dosadna obaveza, razmišljam da je prevarim"

Muškarac koji je hteo da ostane anoniman priznao je da se sa svojo suprugom ne slaže po pitanju zajedničkog seksualnog života.

Četvrtak, 08.12.2022.

14:08

Autor: J.V.

Muškarac priznao:
Foto: gpointstudio/Shutterstock

Podeli:

"Imam želju za seksom više od nje. Ja sam muškarac od 46 godina, a ona ima 42. Imamo ćerku od osam godina i dobro se slažemo. Međutim, u poslednje vreme mi je teško postalo da ignorišem svoje potrebe. Uvek se osećam krivim ako masturbiram", ispričao je on za "The Sun", ali nije otkrivao svoje ime.

Seks za njegovu suprugu je dosadna obaveza. Kako je rekao, ima osećaj da imaju odnose samo kako bi ispoštovala njegove potrebe, ali ih, zapravo, ne želi

"Počinjem da razmišljam o prevari s drugom ženom, odnosno, s koleginicom s posla koja ima 24 godina i siguran sam da joj se sviđam", rekao je on.

Psihoterapeutkinja Deidre koja nudi seksualne savete čitaocima pomenutog tabloida, bila je i više nego voljna da ovom muškarcu pruži korisan savet.

"Seksualni nagoni se razlikuju, ali pitam se koliko užitka i zadovoljstva vaša žena dobija od vašeg seksualnog života. Jedini način da stvorite osećaj zadovoljstva kod nje tokom seksa je da se malo više potrudite, tada on neće biti samo obaveza za nju. Recite joj da je volite, zamolite je da počnete ispočetka i istražite situacije koje bi je učinile da opet razmišlja o seksu sa vama", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.