Ona je 2000. proglašena najlepšom ženom na svetu: I dalje može da ponese tu titulu FOTO

Važi za jednu od najbolje stilizovanih žena na svetu, te njeno skorašnje pojavljivanje u Londonu je samo potvrdilo ovu činjenicu.

Četvrtak, 12.01.2023.

07:34

Autor: M. M.

Ona je 2000. proglašena najlepšom ženom na svetu: I dalje može da ponese tu titulu FOTO
Foto: Profimedia/<blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/reel/CnTRyRlq8vK/?utm_source=ig_embed&amp;utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0;

Podeli:

Prijanka Čopra, nekadašnja mis sveta za 2000. godinu, a sada glumica, pevačica i preduzetnica blistala je na ulici u kamel kombinaciji od glave do pete.

Iako bi neki rekli da takva modna odluka može da bude dosadna, ali u Prijankonom izboru, to nije bio slučaj. Rolka haljinu je nadogradila kaputem i čizmicama iznad kolena i pokazala kako jednostavnim komadima možemo da izgledamo kao da dolazimo sa modne piste.

Foto: Profimedia

Bivša misica je pre izvesnog vremena govorila o o tome kako se tek u ovim godinama pomirila sa svim svojim manama: "Ranije sam uvek osećala pritisak da izgledam na određeni način. Ceo život sam odgajana sa nerealnim standardima lepote - svi smo. Dok sam odrastala verovala sam da sve mora da bude savršeno, da moram da budem mršava i nosim određenu veličinu, da budem "upeglana". Trebalo mi je vremena da se pomirim sa prirodnim stanjem svoje kože i svojom prirodnom kosom", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare