BIK

Ponedeljak, 16.01.2023.

00:11

Izvor: B92

Default images

Podeli:

PONEDELJAK

Ponuda koju budete dobili donosi pozitivan nemir, ali čini i da se osećate usplahireno i nesigurno. Ipak, svakako bi vredelo razmisliti o njoj, mada ako je ikako moguće – uzmite makar par sati da o njoj odlučite. Naglašeni flert, čak postoje mogućnosti i za tajni susret, avanturu.

UTORAK

Osećate se vrlo stabilno, sigurni ste u sebe i u svoj nastup u poslovnom segmentu. Očekujete mnogo od jednog razgovora i spremni ste da se prilagodite sagovorniku. Uživaćete u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Ne želite da obraćate pažnju na neke sitnice..

SREDA

Praktičan i odmeren pristup prema svim poslovnim obavezama. Lakše ćete izaći na kraj sa nekim situacijama nego što mislite. Večernji sati su idealni za kontakt sa voljenom osobom, ali i za prijatne momente u porodičnom krugu.

ČETVRTAK

Danas biste trebali da obavite dosta sitnih obaveza, ali vam ja pažnja rasuta, pa je moguće da ćete teško uspeti da uklopite sve. Odličan odnos sa nadređenima, ako vam je potrebna usluga ili slobodan dan, vreme je da se aktivirate. Veliki emotivnim intenzitet.

PETAK

Dan kada biste se najranije okrenuli zabavi, druženju sa prijateljima, izlasku sa voljenom osobom...međutim, itekako je moguće da morate rešiti zaostale obaveze. Ispašće da će vam to oduzeti više vremena nego što ste planirali...

SUBOTA

Ako hoćete da danas uradite pravu stvar za sebe, najbolje će biti da ostavite sve obaveze I okrenete se sopstvenom uživanju. Dan je izuzetan da otputujete ili da makar pustite sopstvene misli “na ispašu”. Moguće su velike strasti u odnosu sa voljenom osobom.

NEDELJA

Neće vam baš biti pravo ako zbog drugih danas ne uspete da ostvarite svoje planove. Vi ste spremni da se posvetite ljudima koji su vam dragi, ali je moguće da oni neće moći da vam izađu u susret i da će u poslednjem momentu odložiti viđenje sa vama. Okrenite se članovima porodice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare