Šta svaki muškarac napravi pre nego što prvi put dotakne usne svoje simpatije

Pre prvog poljupca retko koji muškarac će tražiti dozvolu da poljubi ženi. Umesto toga, malim znakovima i pokretima tela drugoj strani pokazaće da je zainteresovan za nju i nadaće se da je zainteresovana za njega

Petak, 27.01.2023.

15:38

Izvor: zadovoljna.hr

Šta svaki muškarac napravi pre nego što prvi put dotakne usne svoje simpatije
Foto: Ground Picture/Shutterstock

Podeli:

Muškarac ne želi da ode kući i sa vama razgovara do dugo u noć ispred vašeg ulaza u stan? Sjajno se provodi i u vašem društvu, a velike su šanse da želi da vas poljubi. Evo šta svaki muškarac napravi pre nego što prvi put dotakne usne svoje simpatije:

Ućutaće se

Ne možete da se ljubite ako oboje govorite u isto vreme. Baš zato će svaki muškarac početi sve manje i manje da govori, a njegovi odgovori na vaša pitanja postaće sve kraći i kraći. Takođe, glas će mu biti sve tiši i intimniji.

Neće imati mira

Muškarac je nervozan pre prvog poljupca. Tražiće pravi trenutak u razgovoru da vam se približi i zbog toga će pokazivati znakove nervoze, poput vrpoljenja. Ako ne može da sedi mirno na jednom mestu, možda je to razlog.

Fokusiraće se na svoje usne

Ako želi da vas poljubi, muškarac će početi svesno i nesvesno da priprema svoje usne na poljubac. Oblizivaće se, mazati balsam ili će osvežiti zadah žvakaćom gumom.

Počeće da gleda u vaše usne

Pogled će mu se sa vaših očiju spustiti na usne. Da, i dalje ga zanima što imate reći, ali ne može si pomoći, želi vas prije svega poljubiti.

Slučajno će vas dodirivati

Mali dodir na ramenu, po ruci ili sudaranje kolenima ispod stola nisu slučajnost, već jasan znak da muškarac želi fizički da vam se približi. TIm potezima, on želi da proveri kako biste vi reagovali, u slučaju ako bi se to desilo, i da li ste uopšte zainteresovani za poljubac.

Smanjiće udaljenost između vaših tela

Njegovo telo će se tokom vašeg razgovora sve više približavati vašem. U toj ideji ga neće sprečiti ni sto između vas, a još ako iskoristi preglasnu muziku u pozadini, kako bi vam se približio i šaputao vam direktno na uvo.

Pohvaliće vaš parfem

"Predivno mirišeš" - kompliment je koji će muškarac često udaliti ženi. To je siguran način da muškarac uđe u ženin privatni prostor i dodatno joj se približi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.