Nije Irina, nego Šanina Šaik: Ko je manekenka egzotiče lepote koju dizajneri obožavaju FOTO

Australijsku manekenu Šaninu Šaik (31) često dovode u vezu sa Ruskinjom Irinom Šajk, kako zbog prezimena, tako i zbog nestvarne lepote.

Četvrtak, 09.02.2023.

08:45

Autor: M. M.

Nije Irina, nego Šanina Šaik: Ko je manekenka egzotiče lepote koju dizajneri obožavaju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Viktorijin anđeo je nedavno uslikan u Njujorku u jednoj veličanstvenoj kreaciji koju potisuje Nadine Merabi. U pitanju je kombinezon od pliša koji ima zanimljiv detalj oko grudi.

SLIKU POGLEDAJTE OVDE.

Rođena u Merburnu i sa samo osam godina, pojavljivala se u reklamama. Po završetku srednje škole, prijavila se na Girlfriend Model takmičenje, gde su je primetili agenti. Učestovala je u rijalitiju Make Me A Supermodel, završivši kao drugoplasirana.

Šanina je odgojena kao muslimanka. Govoreći o svom odrastanju 2016. godine, rekla je: "Rođena sam i odrasla kao muslimanka i živela sam sasvim normalnim životom. Moj otac je veoma otvoren za moj posao i pun je razumevanje. Ja sam veoma sofisticirana i puna poštovanja pema žena. Imala sam sjajno vaspitanje i odličan živoa sa bratom i sestrom", istakla je.

Maneknka je radil za prestižne brenodve kao što su Šanel, Vivija Vestvud, Dizel, Stela Makartni, Tom Ford... i krasila je naslovne strane i editorijale prestižnih modnih magazina.

U vezi je sa Metjuom Adesujanom sa kojim ima dete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare