Ko je atraktivna manekenka pred kojom nije bio ravnodušan Embape, a sada ni Dikaprio FOTO

Na početku karijere su joj govorili da će uspeti u svetu mode.

Utorak, 14.03.2023.

10:25

Autor: M. M.

Ko je atraktivna manekenka pred kojom nije bio ravnodušan Embape, a sada ni Dikaprio FOTO
Foto: Profimedia/Christophe Clovis/Bestimage

Podeli:

Rouz Bertram (28), belgijska manekenka, već 15 godina uspešno gradi karijeru u svetu mode, pojavivši se na pistama širom sveta, ali bila je i nosilac kampanja za prendove kao što su H&M, L'Oreal, Hunkemoller, Prajmark...

Sa 18 godina se preselila u Ameriku, a ona je prva belgijska manekenka koja se našla u časopisu Sports Illustrated Swimsuit Issue.

U intervjuu za Vog podsetila je da su joj mnogi govorili da neće uspeti u svetu mode: "Rekli su mi da nikada neću moći da radim velike poslove jer nisam dovoljno visoka, nisam veoma mršava i nisam tip za visoku mode. Sada, bitno je dati šansu devojkama koje nisu visoke, koje imaju obline... To je način promene u modnom svetu i bitno je ko ste".

Bila u vezi sa nekadašnjim igračem Pari Sen Žermena Georgijem var de Vilom, sa kojim ima dvoje dece. U žiži javnosti je bila i krajem decembra prošle godine kada su je mediji doveli u vezu sa Kilijanom Embapeom, a sada se šuška da se viđa sa glumcem Leonardom Dikapriom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare