Nikad nije bila u ozbiljnoj vezi: "Biti neverovatno zgodna je prokletstvo, muškarci me se plaše"

Influenserka je u jednom video-snimku otkrila kako nikada nije bila u ozbiljnoj vezi i da za to okrivljuje svoj dobar izgled. Kasnije je pokušala da objasni kako se samo šalila, međutim to niko nije tako shvatio.

Četvrtak, 16.03.2023.

14:07

Izvor: 24.sata.hr/Anamaria Miloš

Default images

Podeli:

Houp Šving (24) iz Los Anđelesa u Kaliforniji nikad nije bila u ozbiljnoj vezi i priznala je da nema puno iskustva u ljubavi. Rekla je da je za to kriv njen dobar izgled.

"Niko ne govori koliko je teško biti toliko zgodan da ne možeš pronaći partnera jer te se svi muškarci jako plaše i boje. Biti neverovatno zgodan je iskreno prokletstvo", kaže u jedom video-snimku na Tiktoku.

Kasnije u komentarima pokušala da obasniti da se samo šalila, ali njen video-snimak je svakako prikupio 3,7 miliona pregleda.

"To je blagoslov i prokletstvo. Uveravam samu sebe da je to razlog zašto sam sama", bili su neki od komentara.

Često se šalim kako sam sama i kako to 'mrzim', ali zapravo mi je potpuno u redu biti sama. U videu gde govorim da sam 'previše' zgodna i da me se muškarci zbog toga plaše - zapravo ne mislim to. Samo primećujem trend među ženama koje govore te stvari kako bi objasnile zašto su same. Mislila sam da je u mom videu jasno da je to satirično, ali to nije tako shvaćeno", ispričala je.

"Ja sam zaposlena devojka i mislim da će se to dogoditi spontano kada bude vreme. Ne planiram na silu da pronađem nekoga. Budući da sam celi život nezavisna, navikla sam da budem sama", rekla je za kraj, a prenosi Independent.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.