Svi su gledali u nju misleći da je Bela Hadid na modnoj pisti, a evo ko je "kidao" u grudnjaku FOTO

Jedna od najtraženijih i najplaćenijih manekenki se ipak nije vratila na modnu pistu, iako su svi pomislili da se to desilo.

Petak, 22.09.2023.

15:34

Izvor: superžena

Svi su gledali u nju misleći da je Bela Hadid na modnoj pisti, a evo ko je
Foto: Profimedia

Podeli:

Manekenka Bela Hadid je nakon snimanja jedne reklamne kampanje najavila povratak na modnu pistu posle dužeg odsustva zbog zdravstvenog problema, a mnogi su se obradovali da se to već i desilo - na Nedelji mode u Milanu.

Na predstavljanju nove kolekcije modnog brenda Diesel, za proleće 2024. godine, jedna manekenka privukla je najveću pažnju iz razloga što su svi mislili da je u pitanju Bela Hadid.

Ipak, ubrzo se ispostavilo da ipak nije prošetala modnom pistom, već da su njenu koleginicu Dalton Dubois zamenili za slavnu manekenku. Nosila je kapuljaču, a prošetala je u grudnjaku i spuštenoj suknji i u licu je neodoljivo ličila na Belu.

Ovo nije prvi put da manekenku koja dolazi iz Londona porede s jednim od najplaćenijih modela, jer zaista postoji velika sličnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.