Zdrav duh

Gde je fatalna Portorikanka? Pogledajte devojku iz spota pesme Despacito danas

Manekenka koja je glumila u spotu Luisa Fonsija izazvala je mnoge fantazije i uzdahe, a pogledajte kako izgleda i šta radi ovih dana.

Subota, 22.02.2020.

13:00

Izvor: Super žena

Gde je fatalna Portorikanka? Pogledajte devojku iz spota pesme Despacito danas
Foto:gettyimages/Christopher Polk

Podeli:

Prošle su tri godine od objavljivanja planetarno popularnog hita "Despacito" Luisa Fonsija. A kada se pojavio spot, gledali su ga i oni kojima se pesma nije svidele i to samo zbog lepe portorikanske misicu Zulejku Riveri.

Njoj se život nakon uloge u spotu potpuno promenio, a manekenka je u međuvremenu rodila sina, ali se i razvela od NBA košarkaša Hose Huana Barea.

Manekenka je osim lepote, neodoljivog šarma i zanosne figure u spotu pokazala i plesačko umeće čime je zaludjela mnoge muškarce širom svijeta.

Ona trenutno radi kao kao model i voditeljka. Međutim, seksi Zulejka se bavi i fitnesom, a koliko se posvetila ovom poslu govori i činjenica da je sama smislila specifičan način vežbanja za dame koje imaju preko 30 godina, a njen program se zasniva na kardio vežbama i posebnom režimu ishrane.

Pesma "Despacito" 2017. godine oborila je sve rekorde na digitalnoj platformi Youtube, a ona je i danas na tronu, kao pjesma sa najviše pregleda.

Zahvaljujući ovoj pesmi, Luis Fonsi oborio je čak sedam Ginisovih rekorda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.