Životne priče

Proglašena je jednom od najlepših žena na sveta, a u detinjstvu su joj se ismevali zbog izgleda

Glumica je otkrila je u emisiji The Drew Barrymore Show da je kao tinejdžerka bila zlostavljana i to zbog svog izgleda.

Nedelja, 20.11.2022.

10:20

Autor: M. M.

Proglašena je jednom od najlepših žena na sveta, a u detinjstvu su joj se ismevali zbog izgleda
Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Podeli:

Glumicu Anju Tejlor-Džoj pamtimo po odlično odigranim ulogama u serijima Queen's gambit i Peaky Blinders, a pažnju javnosti privlači njena specifična lepota i instančan modni ukus.

Ipak, u svojoj tinejdž dobi Anja je prošla kroz težak period:

"Imala sam puno, puno sreće sa svojim roditeljima jer kad su me maltretirali zbog mog izgleda, moja mama je uvek govorila da gledaš u nečiju unutrašnjost. Gledaš iznutra nekoga koga, ne gledaš u klasi, ne gledaš ništa slično. Ne gledate što im je posao, već samo sviđa li vam se srce te osobe. I stvarno moram pohvaliti svoju mamu zbog toga jer stvarno je pomoglo", rekla je Anja u emisiji koju vodi Dru Barimor.

I ranije, Anja je pričala o svom izgledu govoreći da "ne misli o sebi da je lepa": "Ne mislim da sam dovoljno lijepa da bih glumila u filmovima. Zvuči patetično i moj dečko me upozorava da će ljudi misliti da sam apsolutna kretenka što govorim te stvari, ali ja jednostavno mislim da sam čudna", rekla je za The Sun 2020. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.