Životne priče

Devojčica sa slike je poznata glumica koju svi obožavamo: Znate li o kome je reč? FOTO

Čuvena glumica Eva Longorija sutra će proslaviti 48. rođendan.

Utorak, 14.03.2023.

12:50

Autor: M. M.

Devojčica sa slike je poznata glumica koju svi obožavamo: Znate li o kome je reč? FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Eva je rođena u Teksasu, a njen san je bio da postane manekenka. Zbog svoje visine od samo 157 cm nije postigla veliki uspeh, ali je 2004. je napravila prekretnicu kada je prihvatila ulogu u seriji "Očajne domaćice".

Uloga Gabi u pomenutoj seriji joj je donela planetarni uspeh, a veoma zapaženu ulogu imala je u filmu The Sentinel, Harš, što je i bila njena prva filmska uloga. Usledili su zapaženi filmovi u kojima je igrala The Heartbreak Kid, For Greater Glory, Overboard i mnogi drugi.

Bila je u braku sa Tajlerom Kristoferom od 2002. do 2004. košarkašem Tonijem Parkerom od 2007. do 2011, dok je sreću našla u trećem braku sa preduzetnikom Hozeom Bastonom, sa kojim ima sina.

Eva ima stariju sestru za koju je jako vezana, a koja je rođena sa mentalnim poremećajem i Eva je u jednom intervjuu otvorila dušu: "Uvek sam brinula za nju. Bilo je dana kada sam plakala bez prestanka i pitala se čime je zaslužila sve to. To je rana koja me godinama peče."

Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare