Životne priče

I dalje hipnotiše pojavom: Mišel Fajfer slavi 65. rođendan

Glumila je u 100 filmskih ostvarenja od 1980. godine i poznata je po raznolikim ulogama...

Subota, 29.04.2023.

12:12

Izvor: B92

I dalje hipnotiše pojavom: Mišel Fajfer slavi 65. rođendan
Foto: Profimedia

Podeli:

Mišel Fajfer je rođena u gradu Santa Ana u Kaliforniji 29.4. 1958. godine i drugo je od četvoro. Ričard Fajfer, bio je trgovac koji se bavio uređajima za rashlađivanje, a njena majka je bila domaćica.

Krijeru počinje tokom osamdesetih, a veću pažnju privukla ulogom u filmu "Lice sa ožiljkom" iz 1983 godine. A ostala je zapažena po ulogama u filmovima "Doba nevinosti", "Jednog lepog dana", "Tekila sanrajz", "Opasni umovi", "Povratak Betmena".

Početkom dvehiljaditih se povukla iz sveta filma i posvetila se porodici. U braku je sa producentom Dejvidom Kelijem i imaju dvoje dece. Porodicu je stavila na prvo mesto, ali nije ih izlagala javnosti. U muža je i dalje zaljubljena kao i prvog dana.

"Sladak je, inteligentan i ima dobar smisao za humor kao i veliko srce. Dobar je otac i skoro svakog dana mi šalje cveće", rekla je jednom prilikom za svog supruga.

Često i na Instagramu objavljuje fotografije na kojima nema šminku, a dobija komentare da je ostarila dostojanstveno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.