VUCELIC: PRIHVATIO BIH FUNKCIJU U SPS

Petak, 20.10.2000.

21:55

Izvor: B92

Default images

Podeli:

VUCELIC: PRIHVATIO BIH FUNKCIJU U SPS Bivsi potpredsednik Socijalisticke partije Srbije Milorad Vucelic izjavio je u petak uvece da bi prihvatio svako, pa i rukovodece mesto u SPS, "ukoliko bi u toj partiji doslo do prave transformacije i pravog preporoda", prenosi FoNet. "Smatram da bi stranka kao sto je SPS, kao stranka levog centra, mogla biti dragocena u buducem politickom zivotu Srbije. Neophodno je, medjutim, da se clanstvo te stranke procisti kroz demokratske procese koji slede nasoj zemlji", rekao je Vucelic u emisiji "Tema dana" na 3. kanalu Radio-televizije Srbije. On je ocenio da "u politickom smislu, sadasnjem rukovodstvu SPS nema povratka", a da je ta partija "katastrofalno izgubila na izborima zbog kompromitovanog vodjstva i robovanja Jugoslovenskoj levici".

Bivsi potpredsednik Socijalisticke partije Srbije Milorad Vucelic izjavio je u petak uvece da bi prihvatio svako, pa i rukovodece mesto u SPS, "ukoliko bi u toj partiji doslo do prave transformacije i pravog preporoda", prenosi FoNet.

"Smatram da bi stranka kao sto je SPS, kao stranka levog centra, mogla biti dragocena u buducem politickom zivotu Srbije. Neophodno je, medjutim, da se clanstvo te stranke procisti kroz demokratske procese koji slede nasoj zemlji", rekao je Vucelic u emisiji "Tema dana" na 3. kanalu Radio-televizije Srbije. On je ocenio da "u politickom smislu, sadasnjem rukovodstvu SPS nema povratka", a da je ta partija "katastrofalno izgubila na izborima zbog kompromitovanog vodjstva i robovanja Jugoslovenskoj levici".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare