OSNOVAN "TRANSPARENS INTERNESNEL SRBIJA"

Ponedeljak, 12.03.2001.

15:21

Izvor: B92

Default images

Podeli:

OSNOVAN "TRANSPARENS INTERNESNEL SRBIJA" Novoosnovani Transparens Internesnel (Transparency International - TI) Srbija predlozice nasim nadleznim drzavnim organima da se izradi jedinstvena platforma za borbu protiv korupcije u nasoj zemlji, rekao je u ponedeljak predsednik TI Srbija Predrag Jovanovic. U okviru vodece medjunarodne institucije "Transparency International", koja je specijalizovana za borbu protiv korupcije, kazao je Jovanovic, u Beogradu je 28. februara ove godine odrzana osnivacka skupstina TI Srbija, kao jednog od 80 ogranaka u svetu te renomirane institucije. Prema recima Jovanovica, u borbi protiv korupcije u nasoj zemlji, TI Srbija ce se zalagati i za izradu odredjenih propisa, koji treba da budu usaglaseni sa standardima Evropske Unije, navodeci primer javnih nabavki i nedostatak regulative u toj oblasti, prenosi Tanjug.

Novoosnovani Transparens Internesnel (Transparency International - TI) Srbija predlozice nasim nadleznim drzavnim organima da se izradi jedinstvena platforma za borbu protiv korupcije u nasoj zemlji, rekao je u ponedeljak predsednik TI Srbija Predrag Jovanovic. U okviru vodece medjunarodne institucije "Transparency International", koja je specijalizovana za borbu protiv korupcije, kazao je Jovanovic, u Beogradu je 28. februara ove godine odrzana osnivacka skupstina TI Srbija, kao jednog od 80 ogranaka u svetu te renomirane institucije. Prema recima Jovanovica, u borbi protiv korupcije u nasoj zemlji, TI Srbija ce se zalagati i za izradu odredjenih propisa, koji treba da budu usaglaseni sa standardima Evropske Unije, navodeci primer javnih nabavki i nedostatak regulative u toj oblasti, prenosi Tanjug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare