Da li je ovo najbizarnija reklama o problemu žena ikada snimljena?

Kampanja "Everybody loves boobs“ napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama.

Četvrtak, 27.04.2017.

10:38

Izvor: Super žena

Default images

Podeli:

U želji da podrže žene koje se bore sa rakom dojke, napravili su neobičan, pa čak i bizaran video-spot sa grudima koje govore. Kako je prikazivanje golih grudi, odnosno bradavica, zabranjeno na Fejsbuku, rešili su da na grudima stave usne.

Snimak počinje sa ženom u bademantilu na kome su logo Fejsbuka i Instagrama.

"Društvene mreže cenzurišu bradavice čak i u ovakvim slučajevima, kada želimo da upozorimo na rak dojke. Vreme je da progovorimo glasnije protiv cenzure“, čuje se glas na video-snimku. Žena zatim skida svoj bademalntil i u prvi plan dolaze njene grudi, dok usne na bradavicama počinju da pevaju.

I dok se u refrenu pesme čuje "Svi vole grudi“, glas ih prekida i izgovara: "Ne, ne svi, kancer nas ne voli“, dok na snimku prikazuju grudi žene koja je zbog bolesti bila prinuđena da ukloni jednu dojku.

Video-spot nosi važnu poruku – da žene treba redovno da posećuju lekara, a da u sve to treba da budu uključeni i muškarci i očevi, jer se i njih tiče.

Video-snimak je pregledan više od 140.000 puta i izazvao je burne reakcije. Ovaj pomalo bizaran snimak napravila je agencija koja je prošle godine objavila takođe video-spoz kojim je želela da pokaže da, za razliku od bradavica na ženskim grudima, prikaze bradavica muškaraca nijedna društvena mreža ne cenzuriše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare