Knjiga koja "pogađa" u srž mršavljenja

Želja za mršavljenjem je sa lepim vremenom jača i jača kod svih. Podjednako i muškaraca i žena, a na domaćem tržištu od danas je u prodaji odlična knjiga, priručnik koji će vam olakšati realizaciju plana mršavljenja.

Nedelja, 25.06.2017.

12:11

Izvor: promo

Knjiga koja
Foto: Promo

Podeli:

U pitanju je "Mala knjiga o velikom topljenju kilograma" autorke Bernadet Fišer u izdanju "Evro book". Ovaj sjajan priručnik napisala je poznata australijska šminkerka koja je, pridržavajući se veoma jednostavnih pravila, za 30 nedelja izgubila 30 kilograma.

Ona je, po sopstvenom priznanju, bila debela. Ogromna. Bolesno gojazna. Ali šta pedesetogodišnja majka i šminkerka u modnoj industriji može da nauči od mladih i vitkih modela? Kako se ispostavilo – sve...

Bernadet nije fitnes guru, nije ni superuspešna naučnica koja je smislila čarobnu pilulicu. Ona je zaposlena majka, pedesetogodišnjakinja koja nikad nema vremena za sebe. I tako je, uz pristojnu platu i zadovoljne ukućane Bernadet "zaradila" i visok pritisak i masnu jetru. "Kad sam premorena... grickam keks ili po ćerkinoj sobi tražim ostatke slatkiša sa žurke – ponašam se, verujte mi na reč, kao prava očajnica", otkrila je o sebi.

Kad je shvatila da je sa svojih 128 kilograma i sa svakom mukotrpnom dijetom izgubila samo još jedan delić ionako poljuljanog samopouzdanja i volje da ponovo pokuša, Bernadet je zaključila da više nema smisla zavaravati se. I zapitala se šta je to što stvarno može da učini za sebe, čega zaista može da se pridržava, u čemu može da istraje. Otkrila je sjajan način, a potom o svemu napisala i knjigu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare