"Sedam dana nakon razvoda nisam jeo, imao sam i halucinacije"

Gostujući u jednoj emisiji, holivudski glumac Ešton Kučer je otvoreno govorio o razvodu sa Demi Mur, a posebno se osvrnuo na borbu sa svojim emocijama.

Sreda, 21.02.2018.

15:06

Izvor: Super žena

Foto: Getty

Podeli:

Američki glumac i komičar Ešton Kučer je u razgovoru sa kolegom Daksom Šepardom, na njegovom potkast kanalu Armchair Expert, otkrio je da je razvod doživeo krao pravu duhovnu obnovu.

"Odmah nakon što sam se razveo, otišao sam u planine na nedelju dana kako bih bio sam sa sobom", rekao je glumac.

Sedam narednih dana nije konzumirao hranu, a sve što je imao kod sebe su sveska, olovka, voda i čaj. Zbog toga je imao halucinacije.

*ALT

"Drugog dana sam počeo da haluciniram, što je bilo fantastično i predivno iskustvo. Radio sam tai či sa svojom ličnom energijom", našalio se Kučer.

Tokom svoje, kako kaže, duhovne obnove, on je pisao pisma svakoj bivšoj devojci sa kojom je imao težak raskid:

"Zapisao sam na papir svaku vezu koju sam imao, a koja se završila loše. Potom sam napisao pismo svakoj devojci i poslao ga sedmog dana".

*ALT

Ešton i Demi su se venčali 2005. godine, a razveli krajem 2011.

"Zauvek ću slaviti vreme koje sam proveo sa Demi. Brak je jedna od najtežih stvari na svetu i nažalost ponekad ne uspe."

Ešton je danas u srećnom braku sa glumicom Milom Kunis, sa kojom ima dvoje dece, ćerku Vajat Izabel (3) i sina Dimitra Portvuda (1).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.