Poznati glumački par otkazao venčanje

Glumac Džejmi Foks i glumica Kejti Holms su prekinuli petogodišnju vezu i otkazali venčanje, a navodno Kejti nije mogla da oprosti prevaru.

Petak, 29.06.2018.

09:14

Izvor: B92

Poznati glumački par otkazao venčanje
Foto Getty

Podeli:

Par je u vezi od 2013. godine, ali je javnost o tome saznala tek prošle jeseni, kada su ih snimili paparaci u šetnji Malibuom. Miror navodi da je izgleda Kejti raskinula jer Džejmiju nije mogla da oprosti preljubu.

Mediji su o krizi u njihovoj vezi pisali i ranije, kada je Kejti primećena u društvu bivšeg dečka Džošue Džeksona, glumca s kojim je igrala u seriji "Dosonov svet".

Izvor blizak paru rekao je da je Kejti bila tužna jer je i pored toga što su mediji saznali za njihovu vezu, Džejmi i dalje insistirao da se kriju od javnosti.

"Nije bilo ljutnje, samo ga je nazvala i rekla da više ne može to da izdrži.Džejmi joj se izvinio", navodi isti izvor.

Razlog zbog kojeg su poznati glumci krili svoju vezu je prilično bizaran. Naime, Kejti je nakon razvoda od Tom Kruza 2012. godine s bivšim suprugom dogovorila da se pet godina neće pojavljivati u javnosti s drugim muškarcem .

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare