Sin slavnog glumca je teško bolestan, a on kao da ne mari za to

Sin Džonija Depa i Vanese Paradi Džek (16) teško je bolestan. Međutim, dok je Vanesa zbog brige o sinu propustila premijeru filma "Nož u srce", u kojem igra jednu od glavnih uloga, Dep je nastavio turneju sa svojim bendom Holivudski vampiri.

Petak, 29.06.2018.

10:59

Izvor: Super žena

Sin slavnog glumca je teško bolestan, a on kao da ne mari za to
Foto Getty/Frazer Harrison

Podeli:

Reditelj filma Jan Gonzalez šokirao je okupljene kada je rekao da Vanesa nije s njima, jer joj sin "ima ozbiljnih zdravstvenih problema", pogotovo jer je Džek pre samo nekoliko dana viđen s majkom na aerodromu Šarl de Gol u Parizu, a činilo se da je veoma srećan.

Dok je Vanesa ostavila sve obaveze kako bi se brinula o Džeku, Džoni Dep je nastavio turneju sa svojim bendom Holivudski vampiri u Minhenu, preneo je San.

Francuska pevačica i glumica Vanesa i Džoni Dep bili su u vezi od 1998. do 2012. godine. Osim Džeka, imaju i ćerku Lili Rouz (19), koja je poznata manekenka. Lili Rouz je pre 12 godina jedva ostala živa nakon što ju je napala bakterija Ešerihija koli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare