Za nevericu: Ona je "naj guza Instagrama", upoznajte baku

Prvo je svet upoznao fitnes modela Džen Selter, a zatim je video njenu prezgodnu mamu, da bi sada dobio priliku da vidi i baku. Čuđenju nema kraja. Džen koja ima 12,3 miliona pratilaca, kaže da je baka njen najbolji prijatelj i da bi volela da u njenim godinama izgleda ovako dobro. Ko ne bi?

Ponedeljak, 23.07.2018.

09:31

Izvor: Blic.rs

Default images

Podeli:

Baka se na Instagramu gde je prati 12 hiljada ljudi predstavlja kao baka Selter. Ime joj je Luis i izgleda neverovatno. S obzirom da je Džen u dvadesetim, da njena mama ima 49 godina, baka Luis je, u najmanju ruku, u sedmoj deceniji. Pogledajte samo kakav stil ima! Luis je oduševila pratioce svoje unuke: "Baka ti je kraljica, ličiš na nju", "Hajde da pričamo o dobrim genima", "Prelepe ste". Ali Luis je mnogo, mnogo više od ovih komentara. Toliko lako i brzo može da vas prevari izgledom, da na pojedinim snimcima i slikama na Instagarmu uopšte ne izgleda kao baka.

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.