Plašila se debljine: Evo šta je Megan Markl tražila od bivšeg supruga u slučaju trudnoće

Kako prenose mnogi strani mediji, vojvotkinja od Saseksa Megan Markl je sa bivšim suprugom Trevorom Engelsonom potpisala „ugovor o trudnoći“.

Sreda, 31.10.2018.

15:44

Izvor: Super žena

Plašila se debljine: Evo šta je Megan Markl tražila od bivšeg supruga u slučaju trudnoće
foto: Getty

Podeli:

Megan, koja je sada u drugom stanju i čeka prvo dete sa princom Harijem, u prethodnom braku htela je da se osigura da njeno dete dobije sav luksuz koji je smatrala potrebnim.

Kako prenosi Dejli mejl, detalje o prethodnom vojvotkinjinom braku preneo je blizak prijatelj bivše glumice.

Kako on tvrdi, Megan je bila toliko zabrinuta zbog posledica trudnoće da joj je primaran cilj bio kako figuru vratiti na staro nakon porođaja. Upravo zato je sa bivšim suprugom potpisala ugovor kojim se on obavezao da će joj plaćati ličnog trenera i nutricionistu kako bi što pre vratila holivudsku figuru.

U ugovoru je bila i obavezna dadilja.

Engelson (42) i Megan Markl zaljubili su se 2004. i verili šest godina kasnije. Venčali su se u opuštenoj atmosferi na peščanoj plaži na Jamajci 2011. Veza im se raspala nakon što se Megan preselila u Toronto, gde je snimala 'Suits'. Rastali su se dve godine kasnije, a službeno razveli 2014.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare