Godišnji horoskop za 2020. godinu - Ovan

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:10

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Ovan

Podeli:

Ljubav

Sve do maja meseca partnerski i bračni odnosi bi trebali da funkcionišu dosta dobro. Postoje predispozicije za sitnije probleme tokom februara i marta, ali oni će najpre biti iz nerazumevanja i nešto lošije komunikacije i ne bi trebali da utiču na stabilnost odnosa sa partnerom. Od maja već ulazite u „neudobnu“ ljubavnu zonu – postoji mogućnost da vas voljena osoba optuži za nemar, nepažnju ili neverstvo, a itekako je moguće da neke od ovih optužbi budu tačne. Juli, avgust i septembar mogu prekinuti veze, pa čak i brakove koji su već „na kraju balade“. Oni odnosi koji prevaziđu letnji period, imaju dosta stabilan put do kraja godine. Slobodni Ovnovi – prolećni i jesenji meseci su najpovoljniji za ulazak u trajniju ljubavnu priču. Tokom maja i juna obratite pažnju – sve na ljubavnom planu se dešava pod sudbinskom simbolikom. Mogu vam se pojaviti osobe iz prošlosti, ali isto tako – možete otpočeti emotivne priče na čudan i neuobičajen način, preko okoline, prijatelja, društvenih mreža.

Posao

Poslovni segment zahtevaće od vas više pažnje i posvećenosti nego do sada. Ozbiljne promene se dešavaju u ovom sektoru i vi morate biti spremni u svakom momentu da odreagujete na pravi način. Od vas će se zahtevati visok nivo odgovornosti a pojedini Ovnovi mogu da očekuju i napredovanje i dosta jače pozicije nego do sada. No, to neće funkcionisati bez pritiska i otežanja, pogotovo u drugom delu godine. Ukoliko niste pripremljeni da date svoj maksimum, možete biti neprijatno razočarani otežanim odnosima sa saradnicima i naredeđenima, kao i kritikama na svoj račun, pogotovo od jeseni 2020-e. Ova godina od vas zahteva štedljivost i proračunatost, a ne rasipanje na polju finansija.

Zdravlje

U ovoj godini je neophodno da pronađete prostor za dovoljno odmora, opuštanja i sna. Energetski ćete se jako trošiti, pa su mogući povremeni padovi imuniteta. Druga polovina godine može doneti češće probleme sa kičmom, zglobovima, tetivama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare