Godišnji horoskop za 2020. godinu - Blizanci

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:13

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Blizanci

Podeli:

Ljubav

Oni Blizanci čije su emotivne relacije prošle kroz iskušenja 2019-e godine imaju šansu da već u prvom kvartalu 2020-e dodatno stabilizuju svoju ljubavnu priču, a ukoliko su u dužoj emotivnoj vezi – čak i da krenu u razmišljanja o zajedničkom životu i braku. One veze koje su debelo „okrnjene“ u prethodnoj godini, sada mogu da biraju – ili će se razići ili uneti velike promene u svoj odnos, one koje mogu da „spasu“ emotivnu relaciju koju imaju. Osetljivi periodi su tokom februara, marta, juna i jula 2020-e godine. Slobodni pripadnici ovog znaka – tokom prolećnog perioda moguće je obnoviti stare emotivne priče, ali će one svakako doći na test trajnosti i stabilnosti već tokom leta. U svakom slučaju – proleće i leto, kao i novembar mesec jesu vaši periodi za pojačana ljubavna dešavanja tokom ove godine. Ono što će biti zajedničko svim novim počecima (ali i obnovi starih priča) jeste neuobičajeno snažna strast koju će biti maltene pa nemoguće kontrolisati, kao i neobične okolnosti pod kojima veza počinje...

Posao

Bilo poboljšanja, bilo promene vezane za posao u ovoj godini dolaze postepeno – možda sporije nego što se vi nadate, ali stižu svakako. Mnogi od vas već duže vreme imaju velike planove, a te planove je moguće ostvariti najpre tokom prolećnih meseci, a onda i od jeseni naredne godine. Ukoliko se vaša razmišljanja vezuju za inostranstvo, bilo kroz saradnju bilo kroz odlazak – onda na to računajte tek od septembra meseca pa na dalje mada prvi, početni koraci mogu biti tokom aprila i maja. U ovoj godini ćete rešiti mnoga pitanja započeta tokom 2019-e godine, a jedno od njih će biti i vezano za stabilnost vaših finansija. Ovde vam svakako sledi oporavak, postepen ali konstantan.

Zdravlje

Moraćete prilično da vodite računa o svom imunitetu, koji će biti slabiji nego u prethodnim godinama. Takođe, osetljivi su vam urinarni trakt i kičma. Stariji mogu imati češćih reumatskih tegoba. Dame neka posebnu pažnju obrate na status hormona i neka praktikuju redovne ginekološke kontrole.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare