Godišnji horoskop za 2020. godinu - Vaga

Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za 2020. godinu.

Četvrtak, 27.12.2018.

15:19

Izvor: B92

Godišnji horoskop za 2020. godinu - Vaga

Podeli:

Ljubav

Vage u ovoj godini moraju da se odluče između potrebe da se dublje i smislenije povežu sa onima koje vole i potrebe za slobodom, opuštencijom. Ne možete istovremeno i na jednu i na drugu stranu – u nekom momentu se mora odlučiti da li vaša veza prelazi na viši nivo, ili odlazite jedno od drugog. Meseci u kojima ćete se lomiti na koju ćete stranu su od aprila do avgusta. Iako će neki od vas biti svesni da ih trenutni odnos sa voljenom osobom sputava, biće vam teško da stavite tačku i nastavite dalje. S druge strane – ukoliko vam je jasno da pored sebe imate kvalitetnog partnera – nama razloga da čekate i razmišljate – uozbiljite svoj odnos. Bračnim partnerima stoje trzavice, ali i potreba da se « srede » bilo kroz kupovinu nekretnine, bilo kroz prinove. Slobodne Vage imaju pred sobom opuštenu i veselu godinu, ispunjenu ljubavnim dešavanjima. Iako ćete prilika za nove emotivne priče imati tokom cele godine, period za ozbiljna emotivna dešavanja je ipak drugi deo 2020-e.

Posao

Za Vage je ovo vrlo ozbiljna poslovna godina. Prvi deo 2020-e će vam dati ogromnu količinu energije i želju da se maksimalno potrudite i dokažete i sebi i drugima. Slede vam novi poslovni projekti, nova idejna rešenja i velika količina kreativnosti i inspiracije. No, za konkretne rezultate i dešavanja moraćete ipak da sačekate drugi deo godine, i to najpre period od avgusta pa na dalje. Ukoliko ste pokrenuli privatni posao – sada ćete se izboriti za svoje “mesto pod suncem”. Vagama su tada mogući I preseci u smislu prelaska na novi posao, unapređenja – generalno – veliki pomaci u karijeri. Finansijski je ovo izuzetno jaka godina za vas. Bićete stabilni, dokle god kontrolišete svoju pojačanu potrebu za trošenjem.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka mogu imati češćih reumatskih tegoba, kao i problema sa cirkulacijom, pritiskom, krvnim sudovima i žlezdama. Mlađe Vage mogu biti osetljivije na alergije i virusne prehlade, naročito u prelaznim periodima – u proleće i na jesen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare