Manekenka novom objavom pokrenula glasine o trudnoći: “Želim četvoro dece!“

Niko ne može da kaže sa sigurnošću da li je ozbiljna ili se šali.

Utorak, 15.10.2019.

09:32

Izvor: Super žena

Manekenka novom objavom pokrenula glasine o trudnoći: “Želim četvoro dece!“
Foto: Gettyimages/David Livingston

Podeli:

Krisi Tajgen je prilično otvorena kada se radi o njenom životu. Zato su svi počeli da sumnjaju kada je na svom nalogu na Tviteru (Twitter) objavila šaljivu poruku o trećem detetu.

"Kada nisam imala nijednu bebu želela sam da ih imam četiri. Sa jednim sam htela da ih bude tri. Sa dve sam bila okej da ih bude dve. Ovo objavljujem samo da bih videla šta sam napisala kada budem trudna sa trećom bebom", napisala je Krisi.

Kasnije je odgovorila na svoj post i pokazala da je Majls obojio svoje grudi dok je radio na bundevi.

Njeni pratioci različito su reagovali na njenu objavu, piše Womanshealthmag. Neki su se smejali njenoj šali, dok su drugi pokušavali da dokuče da li ona ovim želi da objavi treću trudnoću.

Iako ona nije odgovorila na komentare kojima joj čestitaju na trećoj trudnoći, dala je previše povoda da se u to posumnja. 2018. godine Krisi je u intervjuu za magazin "Pipl" (People) rekla da je išla na veštačku oplodnju dve godine pošto je na svet donela ćerku Lunu, koja sada ima 4 godine.

"Prolazite kroz celu proceduru jer želite da dobijete što više embriona i jajašca. Svi sve zamrzavaju i onda kasnije prave embrione od toga i pokušavaju da od toga začnu savršene embrione", rekla je ona tada.

Nije rekla koliko embriona imaju ona i njen muž Džon Ledžend, ali je rekla da očekuje da njena porodica bude veća.

"Ja samo želim da imam što više embriona. Ne želim da prolazim kroz taj proces do kraja života", rekla je tada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare