Stižu rode: Lepa glumica iz serije "Uvod u anatomiju" čeka treće dete

Prelepa glumica uskoro će postati mama po treći put.

Subota, 02.11.2019.

15:01

Izvor: Super žena

Stižu rode: Lepa glumica iz serije
Foto: Gettyimages/ Kevork Djansezian Stringer

Podeli:

Katerinu Skorsone, koju fanovi serije "Uvod u anatomiju" znaju kao Ameliju Francis Šepard, čeka treće dete. Vest je objavila fotografijom povodom Noći veštica. Četvoročlana porodica maskirala se u likove iz filma "Porodica Adams", a u prvom planu je Katerinin trudnički stomačić.

"Naša porodica se širi", kratko je napisala i tako dala do znanja da stiže prinova i da nije reč o šali.

Prvu ćerku Elizu sa suprugom Robom Gilsom dobila je 2012. godine, podseća index.hr, a četiri godine kasnije stigla je i devojčica Pipa koja ima Dounov sindrom.

"Jedna od 700 beba rođena je s Dounovim sindromom. Jezik je važan. Roditelji nemaju rizik 1:700 da dobiju bebu s Dounovim sindromom. Imaju šansu 1:700 da postanu roditelji deteta s Dounovim sindromom, kao što imaju 50 odsto šanse da dobiju devojčicu i 50 odsto za dečaka. Razlike su predivne. Jezik menja razmišljanje ljudi. Reči su bitne", napisala je prošle godine u oktobru, mesecu podizanja svesti o Dounovom sindromu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare