Glumica u izazovnom izdanju: Pozirala za novi broj Voga FOTO

Svojim stajlingom glumica Kejti Holms često mami poglede i dobija brojne komplimente na račun izgleda, a istu reakciju izazvala je poslednjim fotografijama koje je objavila na Instagramu.

Petak, 29.11.2019.

15:31

Izvor: B92

Glumica u izazovnom izdanju: Pozirala za novi broj Voga FOTO
Foto: Getty/Craig Barritt

Podeli:

Naime, slavna glumica proteklih dana snimala je editorijal za australijsko izdanje prestižnog časopisa Vog (Vogue) i s brojnim fanovima na Instagramu podelila je dve fotografije koje će osvanuti u predstojećem broju.

Holivudska miljenica pozirala je pred objektivom foto-aparata, a svojim izazovnim stajlingom nikog nije ostavila ravnodušnim.

Bivša supruga Toma Kruza pozirala je obučena u crno, otkrivajući svoj zategnut stomak. Za ovo snimanje Kejti Holms je nosila modnu kombinaciju rezervisanu samo za one najhrabrije, a reč je o kombinaciji topa i širokog, prevelikog sakoa s dvorednim kopčanjem i širokim svilenim pantalonama.

Tom modelu pantalona u poslednje vreme pribegava sve veći broj slavnih dama poput Irine Šajak i Dženifer Lopez, čime je Kejti dodatno potvrdila da će se u narednim danima ovaj model pantalona sve češće nositi.

Crnu odevnu kombinaciju glumica je razbila neobičnim, okruglim zlatnim minđušama, prenosi Kliks. Osim toga, mnoge je iznenadila i njena frizura. Reč je o zalizanoj kosi stilizovanoj u takozvani "mokri izgled", koja je idealno upotpunila njeno izazovno izdanje.

"Bilo je divno raditi sa tako neverovatnim ženama", napisala je Kejti Holms ispod fotografije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.