Trebalo je samo da pričuva stariju ćerku, a na kraju je porodila komšinicu VIDEO

Kada beba odluči da dođe na svet u određenom trenutku - tu nema kompromisa! Baš to se dogodilo pred doktorkom Tijanom Petrović Ćirković iz Doma zdravlja na Voždovcu, koja je silom prilika morala da obavi porođaj u kućnim uslovima i tako postala omiljena komšinica.

Ponedeljak, 18.05.2020.

12:46

Izvor: Super žena

Trebalo je samo da pričuva stariju ćerku, a na kraju je porodila komšinicu VIDEO
Foto: Printskrin TV Prva

Podeli:

"Spremala sam se da komšinici pričuvam stariju ćerkicu, međutim usledio je poziv 10. maja u tri ujutru u kojem mi je komšija rekao da sam mu potrebna. Otišla sam tamo i zatekla sam ga kako uporno poziva hitnu pomoć i suprugu koja navodi da ima učestale kontrakcije. Krenuo je porođaj i njen suprug je zvao GAK Narodni front, dobili smo babicu koja nas je savetovala kako da podvežemo i presečemo pupčanu vrpcu", ispričala je ona za "Jutro" na TV Prvoj.

Kaže da su uradili sve što treba, sačekali hitnu pomoć, te je dodala da je i ona zaplakala kada i beba.

"Smejala sam se i plakala. U tom trenutku sam bila mirna, ali dva dana kasnije mi je puls bio 120. Bitno je da su beba i mama dobro", ispričala je.

Pogledajte više u video-snimku:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare