Bila je seks-simbol, preživela nervni slom, a danas ima 60 godina i još nastupa FOTO

Pevačica Kim Vajld rođena je u Londonu kao Kim Smit, početkom osamdesetih bila je jedna od najvećih zvezda pop muzike, a danas slavi svoj 60. rođendan.

Četvrtak, 19.11.2020.

11:50

Izvor: Super žena

Bila je seks-simbol, preživela nervni slom, a danas ima 60 godina i još nastupa FOTO
Foto> Depositphotos, Wirestock

Podeli:

Iako je bila na vrhuncu popularnosti u prošlom veku, Kim i dalje nastupa. Dosad je izdala 12 albuma, a poslednji nazvan "Snapshots" izašao je 2011. godine.

U slobodno vreme bavi se i baštovanstvom, a kako je pre nekoliko godina rekla britanskim medijima, zavolela ga je nakon nervnog sloma, koji je imala na vrhuncu karijere.

Pre nekoliko godina našla se na naslovnim stranama svetskih medija, kada je tvrdila da je videla vanzemaljce.

“Bila sam u bašti sa prijateljem i suprugom dan nakon što je umro Miajkl Džekson i videli smo dva jaka svetla na nebu. Izgledala su kao mesec, ali puno veća. Lebdela su, a onda su počela brzo da se kreću cik-cak i to je potrajalo 20 minuta. I nismo bili jedini koji su to videli, o tome se pisalo i u lokalnim novinama. To mi je promenilo život, osetila sam povezanost sa svemirom, to me inspirisalo i donelo mi nadu. Mislim da je to kao kad neko kaže da je video Boga", rekla je u razgovoru za BBC.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.