Fitnes baka: Iako ima 64 godine, mnogi kažu da izgleda bolje nego njena unuka FOTO

Lesli Maksvel posvetila se fitnesu kada je napunila 48 godina i od tada ne prestaje da trenira.

Utorak, 30.03.2021.

12:58

Izvor: B92

Fitnes baka: Iako ima 64 godine, mnogi kažu da izgleda bolje nego njena unuka FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Lesli Maksvel (64) je baka iz Australije i naglašava da sebe smatra osobom koja ni nema godine. Fitnesom je počela da se bavi u 48. godini i posle samo godinu dana je odnela pobedu na fitnes takmičenju.

Vežbanje je sada njen život i ona je lični trener. Takmičila se više od 30 puta i našla se na više od 30 naslovnica koje predstavljaju fitnes modele.

"Fitnes i zdravlje su moj život i volim da inspirišem druge da vode zdrav životni stil i da održavaju snažno i vitko telo bez obzira na godine", rekla je Lesli.

Ona je majka troje dece, a ima i troje unučadi. Često se snimala sa svojom 19-godišnjom unukom Tijom, pa su ti video-snimci i postali viralni na društvenim mrežama. Ujedno, sa unukom najviše voli da vežba.

Dok se Lesli sjajno zabavlja sa unukom, njena ćerka Vanesa ne podržava majku u potpunosti i savetuje joj da uspori treniranje, jer vežba pet puta u toku nedelje. Pored toga, ćerka nije zadovoljna ni golišavim fotografijama koje Lesli objavljuje na Instagramu.

"Fitnes je moj život i stalno sam u teretani u oskudnoj odeći. Uz to se takmičim, pa sam navikla da budem na ini u sićušnom bikiniju. Nemam problema sa pokazivanjem takvih fotki. Ne stidim se svog tela. Moram da budem produkt onoga u šta verujem. Ne mogu da se pokrijem ako želim da pokažem svoje telo. Zašto biti star i bolestan ako ne moraš da budeš? Zašto ne biti na vrhu sveta?”, rekla je dobro utrenirana baka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.