Inspiracija: Transformisali kuhinju za 24 sata, a samo ofarbali ormariće FOTO

Karli Fouler (32) iz Kenta transformisala je svoju kuhinju za manje od 200 funti (oko 27 hiljada dinara) koristeći boju za ormariće.

Utorak, 20.04.2021.

07:13

Izvor: Mirror

Inspiracija: Transformisali kuhinju za 24 sata, a samo ofarbali ormariće FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Karli je dugo želela transformisati svoju staru kuhinju, ali nije želela da potroši puno novca. Odlučila je da stvar uzme u svoje ruke i preuredi staru smeđu kuhinju u belu, a pri tome je i puno uštedela.

Ona i suprug žive u Kentu.

"Kad smo se suprug i ja preselili u naš dom 2017. godine, dekoracija nije bila nimalo u našem stilu. Proteklih nekoliko godina sve smo 'presvukli' u belo, a naš rad može da se prati i na Instagramu gde sve objavljujemo. Svi misle da sam luda jer sve radim sama uprkos tome što imam blizance, ali mene ništa ne sprečava. Iskoristili smo izolaciju i karantin kako bismo transformisali našu kuhinju. Nikako nam se nije sviđao stari izgled pa smo sve obojili u belo" - ispričala je Karli za Mirror.

Oko 100 funti su potrošili na boju, a drugih 100 funti na ostale stvari - ćetke, valjke, trake i sl.

"Pol i ja smo morali sve tačno da isplaniramo, tako da smo bojili ili brusili dok su deca dremala ili bi se jedno od nas brinulo o njima dok bi drugi radio. Počeli smo u 8 sati, a završili do 8 sati sledećeg dana. Uklonili smo sve iz ormarića, izbrusili ih, a zatim temeljno očistili sve ormariće kako bismo uklonili masnoću ili prljavštinu. Nakon što smo pripremili površine, na sve smo ormariće naneli jedan sloj bele boje. Pustili smo da se osuši preko noći, a zatim smo narednog jutra nanijeli završni sloj", priča Karli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare