Bliži se Uskrs: Ideje za dekoraciju doma i trpeze FOTO

Svaka domaćica se trudi da uskršnja trpeza, bude iz godine u godinu drugačija i originalna.

Ponedeljak, 26.04.2021.

08:36

Izvor: Super žena

Bliži se Uskrs: Ideje za dekoraciju doma i trpeze FOTO
Foto: Shutterstock/iMarzi

Podeli:

Uživajte zajedno sa svojim ukućanima i decom u pripremama za ovogodišnji Uskrs. Jedan od najvećih hrišćanskih praznika treba provesti u što razdraganijem ambijentu, pa učinite sve da vaš dom izgleda upravo tako.

Za lepo urađenu dekoraciju nije potrebno mnogo novca, već malo vremena, mašte i truda i veseli rezultat neće izostati.

Pored neizostavnih šarenih jaja, male figurice, cveće, sveće, grančice mogu oplemeniti dom i obradovati ukućane, a najviše mališane.

U ćup ili vazu stavite nekoliko grančica. Ukrasite ih visećim jajima od stiropora u raznim bojama koje mogu da se kupe u obližnjem marketu. Dekoraciju stavite na kamin ili policu, jer će na visokom mestu u potunosti doći do izražaja.

Na svečan tanjirić koji sigurno imate od nekog servisa, stavite jaja od keramike ili drveta koje ste sačuvali od prošle godine. Ovaj aranžman možete da upotpunite stalkom i na primer svećicom u boji.

Zeke od drveta ili keramike, drvene kutije, diskretne lamice i po koje crveno jaje. Izaberite samo kutak, jer dekoracija je odmah gotova.

Pripremite poslužavnik, stalak za sveće, zeka igračku i korpicu sa jajima. Napravite mini-dekoraciji, stavite na sto i upalite sveće.

Ukoliko vam je ostalo od predhodnih godina ukrasnih jaja, pronađite grančice u dvorištu, uvežite ih pomoću konca u krug, okitite veštačkim peruškama i stavite jaja. Možete koristiti dekoraciju kao venac na vratima, ali idealno bi bilo da okačite na viseće delove u kuhinji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare