Svedeno i elegantno: Nezvanično pojavljivanje Melanije Tramp

U potpunosti se povukla iz javnosti i od svetlosti reflektora, pišu strani mediji.

Petak, 30.04.2021.

09:39

Izvor: B92

Svedeno i elegantno: Nezvanično pojavljivanje Melanije Tramp
Foto: Profimedia

Podeli:

Prošlo je više od tri meseca od kada je porodica Tramp napustila Belu kući, preselili su se na Floridu, a javnost zaključuje da vode miran život. Ipak, medije i dalje interesuje nekadašnja prva dama Melanija Tramp, koja se od prestanka njene zvanične dužnosti skoro ne pojavljuje u medijima.

Magazin "Pipl" (People) istakao je da ona nastavlja da uživa u banjskim tretmanima privatnog kluba, a vreme provodi i sa 15-godišnjim sinom Baronom. Krajem aprila prisustvovala je večeri sa suprugom Donaldom, njegovom ćerkom Ivankom i zetom Džaredom i prijateljima. Zvanične fotografije ne postoje, ali putem amaterskih je zaključeno da uživa i da "ne želi više da bude na radaru medija", što su prokomentarisali njeni prijatelji.

I dalje u velikom stilu, crnom elegantnom haljinom je obeležila pojavljivanje, a osmeh je govorio da se dobro provodi.

Portparol gospođe Tramp je istakao da ona uživa u odmaralištu Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi: "Fokusirana je na to da bude majka i porodica joj je na prvom mestu. Radi na raznim projektima, za čije ostvarenje je potrebno dosta vremena".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare