Najtužnija princeza na svetu više nije u Monaku

Šarlin, supruga princa Alberta od Monaka, od prošle godine nije se nijednom pojavila u javnosti, a sada svetski mediji donose novu informaciju - ona više nije u Monaku.

Utorak, 06.07.2021.

07:09

Izvor: B92

Najtužnija princeza na svetu više nije u Monaku
Foto: Profimedia

Podeli:

Šarlin je ove godine propustila nekoliko bitnih događaja na kojima se godinama pojavljivala, što je skrenulo pažnju medija. Kada je početkom jula izostalo obeležavanje 10 godine braka i javno pojavljivanje nje i princa Alberta, bilo je jasno da nešto nije u redu.

Prema poslednjim informacijama, Šarlin se vratila u rodnu Južnoafričku Republiku i kada su mediji to objavili, usledilo je zvanično saopštenje Kneževske palate - "Princeza boluje od infekcije uha, grla i nosa i neophodno je da se podvrgne brojnim procedurama, pa će se zadržati u Južnoafričkoj Republici neodređeno vreme".

"Najtužnije princeze na svetu" dugo nema u javnosti, ima li razloga za zabrinutost?

Foto: Profimedia

U domovinu je otišla posle smrti dvoje dragih i bliskih ljudi, ali tamo je i ostala. Ona je odlučila da pomogne tamošnjem stanovništvu u borbi protiv krivolova.

Na svom službenom profilu na Instagramu, princeza Šarlin je dramatičnim fotografijama, na kojima pozira sa lokalnom jedinicom koja se bori protiv krivolova, ali i sa jednom od najugroženijih životinjskih vrsta, nosorozima, poslala apel javnosti kako bi podigla svest o toj strašnoj borbi koja bi mogla ugroziti upravo životinjski svet.

Inače, "najtužnija evropska princeza", kako je mnogi zovu, poslednjih meseci izbegla je svoje mnogobrojne dužnosti u Monaku, zbog čega je porasla i zabrinutost za njene brak i titulu, ali sada su jasnije i reči princa Alberta II, koji se u javnosti pojavljivao samo u društvu njihovih blizanaca Gabrijela i Žakesa, tvrdeći kako je sa njegovom suprugom sve u najboljem redu i da nema razloga za brigu.

Princeza je krajem 2020. godine fotografisana kada je obrijala deo glave i mediji su pisali da je to njen bunt zbog priča i optužbi da je njen suprug imao afere i da krije vanbračnu decu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.