Bivša žena fudbalera: "Zbog njega sam prešla u islam, a on me ostavio zbog influenserke"

Rita, bivša supruga fudbalera Rijada Mareza, zvezde "Mančester sitija" tvrdi da je slavni fudbaler okrenuo leđa njoj i porodici nakon što je potpisao ugovor s ovim klubom u kojem zarađuje 186.000 evra nedeljno.

Ponedeljak, 30.08.2021.

19:48

Izvor: superžena

Bivša žena fudbalera:
Foto: Profimedia

Podeli:

"Ne znam kako je drugima, ali preseljenje u drugi klub promenilo je mog muža. Rijadu je slava udarila u glavu", rekla je u intervjuu za britanski "The Sun".

"No, karijera fudbalera je kratka. Trebalo bi da ostanu prizemni i odani onima kojima je stalo do njih, čak i kad odu u veći klub, jer kad se sve to završi, onda će videti ko je ostao uz njih", istakla je.

Ispričala je kako je zbog Rijada prešla u islam, prestala da pije alkohol i odlučila da se posveti mirnom životu, ali da se on prema njoj počeo ponašati hladno kad je prešao u "Mančester siti. Ubrzo ju je ostavio i verio se sa influenserkom Tejlor Vord.

"Ne mrzim ga, to je prejaka riječ, ali šokirana sam i tužna zbog onog što mi je učinio. Iznenada me ostavio, pravdajući se velikim pritiskom u novom klubu, a sad paradira okolo bez ijedne brige na svetu", rekla je.

Rijad i Rita upoznali su se u Londonu 2014. godine, venčali su se četiri meseca kasnije. Zajedno imaju dve ćerke.

"Volela sam ga, promenila sam se zbog njega. Promenila sam veru. Prestala sam da pijem jer on nije pio. Volela sam njegove vrednosti. Htela sam da vodimo čvrst porodični život. Htela sam da budemo snažni zajedno, kao moji roditelji, a i on je to hteo", priča Rita.

Neko vreme su tako i živeli, a sve se, tvrdi Rita, promenilo kad je prešao u "Mančester siti".

"Pažljivi i skromni Rijad je nestao. Počeo je da veruje u svoju veličinu. Imao je oko sebe ljude koji su mu povlađivali, počela sam da primećujem da se promenio. Prestao je da me pita kako sam provela dan. Mislim da sam postala dosadna žena kod kuće, a on je imao taj glamurozni život. Samo je počeo da me ignoriše. Kad bih ga pitala u čemu je problem, govorio je da je pod stresom zbog fudbala", ispričala je.

Pre dve godine, 2019., iselio se iz porodične kuće.

"Jednog dana je samo otišao u hotel. Samo je ostavio porodicu. Molila sam ga da se vrati, a on je govorio da ne može zbog stresa. Istina je da mu je bilo dosadno. To mi je bilo grozno. Njegovi fanovi su me maltretirali na internetu, osećala sam se kao propalitet", zaključila je Rita.

Rijad je zatim prošle godine započeo vezu s influenserkom Tejlor Vord, ćerkom bivšeg fudbalera Ešlija Vorda. Ona se zatim uselila u njegov luksuzni stan, a ove godine su kupili kuću vrednu dva miliona funti. Pre nekoliko meseci su se verili, a Rita, koja je trenutno u vezi s muzičkim producentom, tvrdi da je za to saznala na Instagramu.

"Nije imao toliko pristojnosti da majci svoje dece kaže da ima novu partnerku. I za veridu sam saznala na Instagramu", komentisala je Rita.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.