U ponedeljak počinje akcija "Biramo supermuškarce"!

Posle junske akcije, u kojoj smo pisali o superženama iz našeg okruženja, zajedno sa emisijom "Jutro" TV Prva, počinjemo akciju "Biramo supermuškarce". Priče o posebnim, supermuškarcima iz našeg okruženja objavljivaćemo tokom celog oktobra.

Četvrtak, 30.09.2021.

10:16

Izvor: B92

U ponedeljak počinje akcija
Foto: Printscreen/TV Prva

Podeli:

Ko je danas supermuškarac i koje kvalitete treba da ima, pitali smo vas prošle nedelje. Dosta vas pominjalo je svoje očeve i supruge, a u emisiji "Jutro" TV Prva, Beograđani su u anketi, takođe rekli svoje mišljenje.

Pitamo vas ko je danas supermuškarac? I ne, ne mislimo na vrhunske sportiste, naučnike, pronalazače, javne ličnosti...

"Svakako onaj koji je osećajan i za druge mari", "Da je uključen u porodicu, kuću. Da pomaže ženi", "Treba sve ženi da pomaže u kući, da poštuje i da voli svoju ženu, a ne da se pravi lud", "Da bude zdravorazumna osoba, da ima mozak koji funkcioniše", "Vredan, radan pažljiv", "Naši stari su dobri. Kao penzioner, kažem. Moj suprug je bio izuzetan u svakom pogledu. I domaćin, i dobar muž, otac, deta. Mislim da danas retko možete da nađete".

Neki od anketiranih Beograđana su rekli "Ričard Gir. Sladak mi je, nije mnogo lep, ali mi je nekako šmekerica", a bilo je dosta njih koji su rekli da danas "Nema takvog idealnog", "Nažalost, još nisam upoznala takvog".

"Mislim da je supermuškarac muškarac iz našeg okruženja - brat, otac, sin, koje krase visoke ljudske vrednosti, komšija koji je uradio nešto bitno za naš kvart. Akcija 'Ovo je supermuškarac' počinje danas i pozivamo sve da nam pišu i prijave supermuškarce iz svog okruženja na adresu superžena@b92.net. Dovoljno je da nam navedu zašto je neko za njih supermuškarac i pošalju kontakt", rekla je novinarka portala Superžena B92.net Marija Mićanović.

Ukoliko znate nekog ko je supermuškarac, javite nam!

Dovoljno je da nam, baš kao u akciji "Biramo superžene", pošaljete:

- informacije i razloge zašto je neko po vama supermuškarac,

- fotografiju,

- kontakt-telefon ili vaš ili muškarca koga predlažete.

Pišite nam na email adresu superžena@b92.net ili na strani Super žena na Fejsbuku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare