Bil Gejts i Melinda zajedno na ćerkinom venčanju FOTO

Dženifer Gejts, nastarija ćerka Bila (65) i Melinde (56) udala se danas, a njeni roditelji zajedno su obavili sve roditeljske dužnosti i pored razvoda.

Nedelja, 17.10.2021.

11:38

Izvor: super zena

Bil Gejts i Melinda zajedno na ćerkinom venčanju FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Izabranik Dženifer Gejts je Najel Nasar (30), milioner i profesionalni jahač poreklom iz Egipta.

Poslednjih dana odvijale se se pripreme za venčanje zbog kojega su se, čini se, Bil i Melinda nakratko pomirili (razveli su se u maju ove godine), jer su viđeni kako zajedno razgovaraju s zvanicama, učestvuju u svim roditeljskim obavezama, vedri i nasmejani.

*ALT

U pripremama je učestvovala cela porodica, pa pored Bila i Melinde tu su i mladini brat Rori i sestra Fibi. Čini se kako im organizacija išla po planu i da je atmosfera u potpunosti opuštena.

Venčanje Gejtsove mezimice je koštalo oko vrtoglavih dva miliona dolara, pišu strani mediji, a Dženifer je sa tatom odigrala prvi ples uz pesmu Eltona Džona "Can You Feel The Love Tonight".

*ALT

Strani mediji navode da su pripreme trajale danima, proba venčanja je održana u petak i paparaco fotke su uspele da obiđu svet.

Ceremonija je danas održana na velikom imanju u blizini Njujorka i prisustvuje više od 300 zvanica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.