Želite šiške, ali ne i da se ošišate: Pogledajte trik kako da napravite "lažne" VIDEO

Frizure sa šiškama su uvek u trendu, jer mogu da promene nečiji lični opis i daju pečat autentičnosti vašem izgledu. Međutim, nisu svi dovoljno odvažni da naprave ovaj korak ka promeni.

Ponedeljak, 31.01.2022.

10:57

Izvor: Super žena

Želite šiške, ali ne i da se ošišate: Pogledajte trik kako da napravite
Foto: Profimedia

Podeli:

Shodno tome, ukoliko želite da samo proverite kako vam "stoje šiške", bez pomoći profesionalnih frizera, u nastavku teksta vam otkrivamo jedan super trik uz pomoć kojeg možete da proverite da li su šiške dobar izbor za vas.

Ovaj super trik je podelila frizerka na Instagramu, gde je pokazala kako da napravite "lažne šiške", a sve što vam je potrebno su ukosnice i strpljenje.

Za početak, kosu na prednjem delu razdvojite u V oblik i s tim pramenovima kreirajte lažne šiške.

Sledeći korak je da taj deo kose "presavijete" na pola i očešljate, a pritom pripazite na željenu dužinu šiški. Kosu pričvrstite tankim ukosnicama koje su najsličnije boji vaše prirodne kose.

Ostatak kose stilizujte tako da se ne vide ukosnice, a to možete učiniti i vezanjem kose u visoku, razbarušenu punđu. Tako šiške izgledaju realističnije.

Pogledajte u video-materijalu:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare