Split ima prvakinju u bodibildingu i ona ne odustaje od svog cilja FOTO

Anamaria je pod storogim režimom - pazi šta jede i trenira naporno. Cilj joj je da napreduje u svojoj karijeri.

Ponedeljak, 31.01.2022.

13:48

Izvor: superžena

Default images

Podeli:

Bodibilderka Anamaria Medak nedavno je nastupila na međunarodnom takmičenju "Arnold Classic Europe" koje se, u organizaciji jednog od najpoznatijih svetskih bodibildera i glumaca - Arnolda Švarcenegera, održalo u španskoj Sevilji.

Ova 22-godišnja devojka poreklom je s Pelješca, a rođena je u Splitu. Trenutno živi u Zagrebu, gde trenira "punom parom" za sledeće izazove.

Medak je nastupila u kategoriji "Wellness" do 168 cm gde je u konkurenciji 11 takmičarki uverljivo pobedila dve Italijanke, Mikaelu Digenaro i Diane Karlomagno.

Nakon prvog uspeha, u apsolutnoj kategoriji (bira se najbolja između četiri pobednice po visinskim kategorijama), Anamaria je pobedila predstavnice iz Rusije, Poljske i Meksika.

"I dalje ne verujem šta se dogodilo, svaka dalja reč bi bila suvišna", napisala je na svom Instagram profilu uz pobedničku fotografiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.