Zasenila najveće zvezde, a muškarce dovela do ludila - sićušna influenserka "ukrala šou"

U ponedeljak uveče održana je glamurozna Noć nominovanih za Oskara, a tu su se pojavile Penelope Kruz, Kristen Stjuart, Bili Ajliš, Džesika Čestejn, međutim "šou je ukrala" influenserka Karuči Tran.

Nedelja, 13.03.2022.

11:45

Izvor: B92

Zasenila najveće zvezde, a muškarce dovela do ludila - sićušna influenserka
Foto:Profimedia

Podeli:

Karuči, koja se redovno nalazi na listi najzgodnijih žena na svetu, raspalila je maštu svih muškaraca koji su bili na tom događaju, koliko zahvaljujući svom fantastičnom izgledu, toliko i zahvaljujući neverovatnoj crvenoj haljini koju je nosila.

Naime, influenserka koju mnogi nazivaju i "džepnom venerom" zbog njene sićušne građe zasijala je u pripijenoj crvenoj haljini isečenoj na stomaku, tako da savršeno ističe njene izgrađene trbušnjake.

Kako je haljina sama po sebi upadljiva i atraktivna i akcentovala je bujnu zadnjicu ove 33-godišnjakinje, rešila je da sve ostane u jednostavnom duhu, pa nije preterivala sa detaljima, već se odlučila da je obogati jednostavnim belim salonkama, kao i Pradinom srebrnom torbicom.

Posebnu pažnju je privukla i šminka za koju se odlučila Karuči, a koja je, kao po običaju, bila perfektna iako se odlučila za neutralnije tonove poput boje breskve i braonkaste nijanse.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.