Srpska glumica progovorila o iskustvu na porođaju: "Nisam bila psihički pripremljena"

Glumica Bojana Ordinačev (41) prošle godine donela je na svet prvo dete, a sve do sad nije otkrivala detalje koji su pratili njen porođaj.

Sreda, 23.03.2022.

19:36

Izvor: B92

Default images

Podeli:

Ona se porodila pre pet meseci, a po izlasku iz porodilišta podelila je fotografiju uz opis:

"Ti si bio svuda u mom svemu. Pile moje, pače moje malo… Lavče moje…"

Glumica, koja je poznata po tome što ne priča javno o privatnom životu, pa tako i dalje ne pokazuje životnog saputnika i ne deli previše detalja o porodici, sada je rešila da progovori

Ona je, naime, otkrila da se porodila ranije, iako je imala planiran carski rez.

"Moj porođaj bio je predviđen za 38 nedelju carskim rezom, međutim moja beba je požurila i došla na svet u 36 nedelji (i 5 dana) potpuno prirodnim putem", istakla je ona na Instagramu.

"Nisam bila psihički pripremljena da će se to desiti na taj način, ali podrškom sjajne doktorke Mihajlović i toplinom svih prisutnih porodila sam se za dvadeset minuta (ekipo, 'sorry' još jednom što sam jako vikala). Hvala vam što ste učinili da svoj porođaj pamtim kao ubedljivo najlepše iskustvo i kada bi se ponovilo, volela bih da bude isto tako kao prvi put. Žene, sigurna sam da znate o čemu pričam i koliko je važno osećati se sigurno u tim trenucima", objasnila je Bojana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.