Ne viđamo ih zajedno, a sada joj drži ruku: Anja Tejlor pokazala dečka FOTO

Glumica Anja Tejlor Džoj vešto krije svoj privatni život od očiju javnosti. Međutim, ona je na sinoćnoj 94. dodeli Oskara otkrila lice svog emotivnog partnera.

Ponedeljak, 28.03.2022.

10:26

Izvor: superžena

Ne viđamo ih zajedno, a sada joj drži ruku: Anja Tejlor pokazala dečka FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Anja Tejlor se na tradicionalnoj "Vanity Fair" zabavi nakon dodele Oskara pojavila u dugoj, crnoj haljini od tila koju potpisuje modna kuća "Dior", a čija je glumica i globalni ambasador. Iako je većina haljine prekrivena pomenutim materijalom, ne možemo, a da ne primetimo da je donji deo njenog odevnog predmeta napravljen za dubok struk. Što se tiče propratnih detalja, Anja je za ovu priliku nosila jednostavne minđuše i ogrlicu poznate kuće "Tiffany & Co.", a celokupni izgled upotpunila je neobičnim, mrežastim detaljem koji je nosila preko lica.

Iako su elegancija i upečatljiv izgled krasili glumici na crvenom tepihu, Anja je oči javnosti privukla i činjenicom da se na dodeli, ali kasnije i na zabavi pojavila u društvu emotivnog partnera - muzičara i glumca Malkolma Mekrea sa kojim je već neko vreme u vezi. Javnost je pomenutog glumca upoznala ulogom u kratkometražnom filmu "Brotherly".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.