Zbog nje je Vil Smit izazvao skandal na Oskaru i ošamario kolegu; ko je Džejda Pinket?

Događaj o kome će svi verovatno pričati u vezi sa ovogodišnjom dodelom Oskara je trenutak kada je glumac Vil Smit izašao na scenu i udario komičara Krisa Roka nakon što je napravio neumesnu šalu o ćelavosti njegove supruge.

Ponedeljak, 28.03.2022.

14:07

Izvor: superžena

Zbog nje je Vil Smit izazvao skandal na Oskaru i ošamario kolegu; ko je Džejda Pinket?
Foto: Profimedia

Podeli:

Vil Smit se nakon ovoga vratio na svoje mesto vičući komičaru da ne pominje ime njegove žene. A ko je, zapravo, njegova žena – Džejda Pinket Smit, koju je smelim potezom zaštitio od šala pomenutog komičara?

Džejda je američka glumica i pevačica koju je javnost upoznala u muzičkim spotovima "Keep Ya Head Up" (1993) i "Temptations" (1995) legendarnog repera Tupaka Šakura. Vila Smita je upoznala 2004. godine na setu Smitove televizijske emisije "The Fresh Prince of Bel-Air", kada je bila na audiciji za ulogu devojke njegovog lika Lize Vilks. Smatrali su je preniskom i uloga je pripala glumici Niji Long. Njih dvoje su kasnije počeli da se zabavljaju da bi se Džejda iz rodnog Baltimora preselila u Kaliforniju zbog Vila. Njih dvoje su se ubrzo i venčali, imaju dvoje dece, sina Džejdena (1998) i ćerku Vilou (2000). Od 2018. godine bori se sa alopecijom, autoimunim stanjem koje izaziva gubitak kose.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.