Demi ga je ludo volela, a sad je najbolja drugarica sa njegovom ženom; cela porodica je uz Brusa

Ljubav Demi Mur i Brusa Vilisa podseća na film, a iako su razvedeni, jedno drugome su i dalje velika podrška.

Četvrtak, 31.03.2022.

11:03

Izvor: B92

Demi ga je ludo volela, a sad je najbolja drugarica sa njegovom ženom; cela porodica je uz Brusa
Foto: Profimedia/Robert Hepler/Everett Collection

Podeli:

Njih dvoje su se upoznali 1987. godine, a kasnije su oboje tvrdili kako je to bila sudbinska veza:

"Upoznali smo se na snimanju filma "Stakeout", kada mi je pomerila pamet. Imao sam devojke i pre nje, ali nijedna joj nije bila ni do kolena. To su sve bile neke usputne veze bez strasti i hemije, a sa Demi je bilo neverovatno.

Valjda smo i zbog toga danas ostali dobri prijatelji. Ona je bila prava žena za mene, njen pogled je umeo i da me nasmeje i da me rastuži. S njom se nikada nisam folirao, pred njom nikada nisam glumio i izuzetno sam je voleo ", pričao je svojevremeno Brus.

Ipak, posle trinaest godina bračne sreće, početkom 2000. godine par se razveo, a njih dvoje su ostali veoma dobri prijatelji.

"Ne mogu da kažem zbog čega smo se razveli, ne želim ni da lažem, a ne želim ni da otkrivam delove svoje najdublje intime jer me to boli. Znam samo da sam razočarao sebe i kao suprug i kao otac, nisam se snašao u tim ulogama, a kada je naš razvod bio konačan, čak sam i zaplakao", pričao je.

Juče kad je objavljena vest širom planete da glumac Brus Vilis boluje od afazije i da stavlja tačku na karijeru što je i potvrdila njegova porodica, u ovom teškom trenutku Demi je uz njega:

"Njegova sadašnja supruga Ema Heming i njegova bivša Demi Mur zajedno s decom su se udružile da pomognu Brusu. Znale su da polako "nestaje", istakao je neimenovani izvor za strane medije.

Glumac boluje od afazija poremećaja koji izaziva oštećenje u oblasti mozga koja kontroliše izražavanje i razumevanje jezika. Može da se razvije usled udara, povrede glave, tumora na mozgu, demencije, infekcije...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare