Ova srpska manekenka je lice prolećne kampanje Rijaninog brenda FOTO

Novosađanka Marija Žeželj (22) već je osvojila svetske modne piste, a postala je i jedno od glavnih lica čuvenog Rijaninog brenda Fenty Beauty.

Sreda, 13.04.2022.

14:06

Izvor: B92

Default images

Podeli:

U svet modelinga Marija je krenula krupnim koracima. Bila je na pistama prestižnih brendova kao što su Dolče i Gabana, Armani i mnogi drugi.

Nakon završenog srednjoškolskog obrazovanja, Marija je na nekoliko meseci otputovala u Njujork kako bi se okušala u svetskom modelingu, a iskustva sa kastinga delila je sa svojom publikom putem društevnih mreža. No, ređala je uspehe i saradnje, te je Amerika sada njen drugi dom.

"Njujork je neverovatan grad. Prija mi njegova energija, iako nekada može biti stresan. Upoznala sam mnogo inspirativnih ljudi koji svaki put ulepšaju moj boravak. Koračanje kroz modnu industriju je veliko iskustvo za mene. Uživam u svakom izazovu u gradnji karijere modela. Kada vidite šta se dešava iza kulisa jedne industrije, vidite pravu sliku svoje profesije i dobijete motivaciju da ispunite svoje snove. Imam veliku podršku moje matične agencije Model Scouting Office, što mi veoma znači u suočavanju sa izazovima osvajanja svetske scene", pričala je za magazin Grazia.rs.

Takođe, snimila je brojne modne i beauty kampanje, a ovog proleća našla se kao jedno od glavnih lica za čuveni Rijanin brend Fenty Beauty.

U pitanju je serija fotografija za najnoviji bronzer i hajlajter koji daje osunčanu svežinu licu, ali i prirodni izgled.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.