U sedmoj deceniji pokazala šta je prava prirodna lepota FOTO

Endi Mekdauel smatra se za jednu od najtalentovanijih, ali i najlepših glumica Holivuda. Uoči 64. rođendana Endi izgleda bolje nego ikad.

Utorak, 19.04.2022.

14:20

Izvor: superžena

U sedmoj deceniji pokazala šta je prava prirodna lepota FOTO
Foto: Profimedia

Podeli:

Pomenutu glumicu pamtićemo po ulozi En u seriji "Seks, laži i videotrake", koja ju je proslavila osamdesetih godina prošlog veka, ali i po ulogama u ostvarenjima kao što su "Četiri venčanja i sahrana", "Grejstok: legenda o Tarzanu" i mnogim drugima.

Dok hrabro gazi sedmu deceniju, glumica izgleda neverovatno dobro sa sedom kosom i borama. Lepotica koja je krasila mnoge reklame za proizvode za negu lica i šminkanje poznata je, između ostalog, i po tome što ne odustaje od prirodnog izgleda:

"Tokom karantina prestala sam da farbam kosu. Vidite da imam izrastak i da sam sada seda. Ćerke su mi rekle da izgleda opako, a meni se dopalo da izgleda opako. Ne znam da li ću ponovo da počnem da farbam kosu, ali za sada mi se sviđa kako izgledam" izjavila je pre par godina.

Endi je priznala da se u sedmoj deceniji života oseća mnogo slobodnije u svom telu nego ranije: "Mrzela sam svoje noge ranije, a sada ne razumem zašto jer imala sam stvarno dobre noge. To mi je ostalo od vremena kada sam bila model, jednostavno sam želela da budu poput dva štapića. Žao mi je što sam imala takvo razmišljanje jer bile su savršene i trebalo je da hodam unaokolo u kratkim suknjama".

Takođe, uvek skida šminku pre pre spavanja, redovno koristi hidratantnu kremu i iz kuće ne izlazi bez kreme sa zaštitnim faktorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.