Osvojila je svet kao Viktorijin anđeo, a njen privatni život je više nego buran

Ona je prva australijska manekenka koja je radila za luksuznu kuću donjeg veša Viktorijas sikret.

Četvrtak, 21.04.2022.

11:39

Izvor: B92

Osvojila je svet kao Viktorijin anđeo, a njen privatni život je više nego buran
Foto: Profimedia<blockquote class="instagram-media" data-instgrm-captioned data-instgrm-permalink="https://www.instagram.com/p/CWR87vwlhWx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading" data-instgrm-version="14" style=" background:#FFF; border:0; bor

Podeli:

Miranda Кer napunila je 39. godinu i nema nameru da prestane da radi.

Modelingom je počela da se bavi kada je imala 13 godina, a 1997. godine osvojila je prvo mesto na takmičenju za australijske top-modele koje su organizovali Doli Magazin i Impuls parfemi.

Krasila je naslovne strane "Ela", "Voga", "Harpers Bazara", a radila je i za prestižne kuće kao što su Mejbilin, Viktorijas sikret, Portmans, Vit, Bonds.

Takođe, njen privatni život je bio veoma zanimljiv medijima.

Naime, u braku sa glumcem Orlandom Blumom bila je od 2010. do 2013. godine. Orlando je lepoticu osvojio 2007. godine, a zaprosio 3 godine kasnije. Kao kruna ljubavi stigao je sinčić Flin 2011. godine, ali par nije dugo izdržao u braku. Ipak, ostali su u prijateljskim odnosima nakon prekida upravo zbog njega, a Miranda je i u dobrim odnosima s pevačicom Kejti Peri, koja je Orlandova partnerka već nekoliko godina, uz jedan duži prekid.

Posle razvoda 2014. godine otvoreno je priznala da je biseksualka.

Godinu dana kasnije zaljubila se u suosnivača Snepčeta, Ivana Špigela, koji joj je postao suprug u maju 2017. godine.

Imaju zajedno dvoje dece - Harta i Majlsa.

Iako se posvetila porodičnom životu i dalje je aktivna u reklamiranju svoje kozmetike Kora Organics i često snima razne modne kamanje po svetu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare